imatge

ImaXinante

ImaXinante és un bloc on trobarem un munt de recursos de fotografia, educació, imatge, animació i tecnologies, que convida a utilitzar-los amb creativitat.

Fotografia educativa

Aquest muntatge de Fotografia educativa de 2009 és d'Anibal de la Torre. Ens atrevim a fer un vídeo de fotografia educativa entre tots?

Banc d'imatges per matèries

El bloc Totemguard ha recollit bancs d'imatges endreçats per matèries: matemàtiques, ciències naturals, medicina, art, religió, música, geologia, llengua, història... Excel·lent per utilitzar-lo a l'aula per docents i alumnes!

Imatges transparents

La Maria del Mar Lluelles ens explica com inserir imatges transparents en les nostres presentacions.

 

Zooburst

Zooburst és una eina que permet fer els teus llibres digitals en 3D i afegir múltiples informacions. Provem-ho i envieu els llibres que feu amb els alumnes?

Shuttercal

365 imatges, una cada dia Shuttercal. Una eina per retratar el que no sabem dir amb paraules o allò que ens esperonarà a expressar-nos millor. I amb la bona feina feta de mica a mica i amb constància, tenir un retrat d'un any senser de la nostra vida, de la vida d'una aula!

LunaPic

Lunapic és un potent editor en línia d'imatges. Des d'aquesta aplicació podrem baixar la resolució d'una fotografia, fer diversos retocs i alhora aplicar un seguit d'útils i divertits efectes.

Reshade

Reshade és una eina web 2.0 que amplia imatges petites sense perdre massa qualitat. Això ens serà de gran utilitat per a diverses aplicacions, com ara la de fer trencaclosques.

Penjar imatges i obtenir una URL

Potser us heu trobat en la situació de voler penjar una imatge que teniu al vostre ordinador, però haver de donar una adreça URL. Això vol dir que necessiteu tenir-la allotjada a un servidor.

Subscriu-te al RSS - imatge
X
Introduïu el vostre nom d'usuari de Klaustre.
Introduïu la contrasenya per al vostre nom d'usuari.
Carregant