creativitat

Les petites têtes de l'art

Recomanem un magnífic bloc d'art a infantil Les petites têtes de l'art. Una associació amb un projecte pedagògic per despertar el talent artístic, la creativitat, i l'experiència sensorial. 

18 cosas que las personas altamente creativas no hacen igual que el resto

Sempre fem esment de la importància de potenciar la creativitat, però també necessitem anar esbrinant què és la creativitat, com són les persones creatives i com podem desenvolupar-la.

Títol: 18 cosas que las personas altamente creativas no hacen igual que el resto

Autor: Carolyn Gregoire

La escuela no tiene aulas

Via Matilde Mir, enllacem la lectura d'aquesta quinzena: "La escuela no tiene aulas". La descripció d'una escola que des de 2009 ha anat creixent i construint-se; sense classes fixes, sense professorat fixe per a cada matèria. Es basa en una proposta de pedagogia flexible i dinàmica que prioritza la creativitat i els descobriments personals dels alumnes.

Ballem?

Un emocionant vídeo sobre la passió de la vida i el coratge de perseguir-la, Ballem?

 

 


¿Bailamos? por dm_523e02e4c6a97

El poder del pensament

Ja sabem que la plasticitat del cervell permet modificar-lo al llarg de tota la vida, però som conscients de la importància dels nostres pensament per transformar-lo? Tha Scientific Power of Thought ens ho explica.

How to escape education's death valley

 

Una xerrada de Ken Robinson que ens esperona a tenir present els tres aspectes que fan avançar la humanitat: la diversitat de cada persona, la curiositat, la creativitat.

World Builder

Via @dreig hem conegut aquest vídeo que ens parla del poder de la creativitat, que definirà el segle XXI com el segle XX ha estat definit per la tecnologia.

 

iBites. Curiosidades del mundo

Aquest divendres compartir l'enllaç a iBites, un bloc ple de curiositats, d'informació alternativa a la que trobem a la premsa tradicional, y amb sentit de l'humor. Un bloc creatiu que inspira creativitat i suggereix un munt de possibles fils per engegar una proposta didàctica a la vostra aula.

Kseniya Simonova i el seu art amb la sorra

Gràcies a aquest interessant vídeo podem gaudir de l'art de la Kseniya Simonova, en el que ens relata l'ocupació nazi d'Ucraïna. Ens mostra una tècnica senzilla i econòmica per desenvolupar la creativitat i la intel·ligència visuespacial. Podem portar-ho fàcilment a les aules de totes les etapes.

Pàgines

Subscriu-te al RSS - creativitat
X
Introduïu el vostre nom d'usuari de Klaustre.
Introduïu la contrasenya per al vostre nom d'usuari.
Carregant