Educació primària

Creaniños 2015

Destaquem i enllacem el lloc web del projecte Creaniños 2015. Aquest any amb el tema: Els drets dels infants al joc, l'autonomia i a la participació.

Fer còmics amb Pixton

 

Pixton és una eina 2.0 molt pràctica per a crear divertits còmics, molt adequada per a treballar amb els alumnes pel seu aspecte creatiu.

Un xic de ciència

Destaquem com a recurs una activitat del portal Kitxalla: Un xic de ciència. Cada mes una proposta per fer ciència a l'aula, a casa, jugant! 

Biblioteca digital

Us presentem la biblioteca digital "MIRACONTES".

Utilitzant l'entorn digital symbaloo hem recollit diferents blocs, webs i els hem intentat catalogar segons la CDU (catalogació decimal universal )

Resursos pel professorat i l'alumnat per cercar informació, fer jocs, lectura...dels diferents continguts curriculars. 

Enllaç

biblioteca digital

Aprendiendo Matemáticas

Aprendiendo Matemáticas és un web amb recursos, idees, reflexions sobre ensenyar i aprendre matemàtiques. I si bé és veritat que hi ha molts recursos que s'han de comprar, no deixa de ser un lloc que ens inspira a jugar i experimentar amb les matemàtiques.

imatge de mvalverde

GUIES DE LECTURA

GUIES DE LECTURA

imatge de mvalverde

WEBS i DOCUMENTS

WEBS i DOCUMENTS: enllaços a webs i documents del camp de la biblioteca escolar i la literatura infantil i juvenil. Pots afegir-hi els webs i documents que vulguis utilitzant el nom d'usuari websidocuments i la clau biblio2.0

Pàgines

Subscriu-te al RSS - Educació primària
X
Introduïu el vostre nom d'usuari de Klaustre.
Introduïu la contrasenya per al vostre nom d'usuari.
Carregant