recursos

ImaXinante

ImaXinante és un bloc on trobarem un munt de recursos de fotografia, educació, imatge, animació i tecnologies, que convida a utilitzar-los amb creativitat.

Uluburun

Uluburun és el bloc d'Àngels Pons amb eines, materials i recursos que fan servir a classe de tercer cicle (superior). L'estrenen aquest curs, i és un tresor que mica a mica anirà desvetllant totes les riqueses que té.

La Calaixera

La Calaixera és un web creat per l'Ajuntament de Girona, que organitzat i classificat per 'calaixos' ha publicat un recull de recursos entorn de l'ús de la llengua catalana. Enllaços que ens porten a descobrir eines per poder fomentar l'ús de la llengua.

Webmix de la biblioteca MIRACONTES

Webmix's de la biblioteca MIRACONTES de l'escola l'Esculapi de l'Escala

diferents Symbaloo:

  1. biblioteques escolars
  2. lectura
  3. recursos
  4. plans de lectura
  5. CRP / CCAA i altres

clicant l imatge us portarà a la webmix

PBS NOVA, visites virtuals per 'flippar' la classe

NOVA és una sèrie de materials de divulgació científica amb  material intel·lectual que convida a la reflexió. En molts casos es presenta en format de visites virtuals i interactives que poden portar els estudiants a qualsevol racó del món, descobrir el nostre adn, conèixer l'evolució del riure....

Si les integrem amb coherència, passió i amb els recursos adequats, les visites virtuals poden ser una eina eficaç i motivadora a la nostra aula.

Subscriu-te al RSS - recursos
X
Introduïu el vostre nom d'usuari de Klaustre.
Introduïu la contrasenya per al vostre nom d'usuari.
Carregant