Competència de Tractament de la Informació i Competència Digital - Intel·ligències lingüística, lògica-matemàtica, visuoespacial i musical

Sant Jordi 2015: Poemes senzills en anglès i relats amb Storybird

 

Sant Jordi 2015 - Storybird

Aquest Sant Jordi la proposta de l'equip Espurn@ és la creació de poemes senzills en anglès i breus relats amb Storybird.

Ramon Llull

Aquest mes d'abril els portals Espurn@ estan dedicats a Ramon Llull. Des de Recurs Top, enllacem diferents adreces amb propostes educatives sobre la vida, obra, coneixements, viatges i pensament de Ramon Llull.

Qui era Ramon Llull? Cacera del tresor d'Àlex Gimeno

Creaniños 2015

Destaquem i enllacem el lloc web del projecte Creaniños 2015. Aquest any amb el tema: Els drets dels infants al joc, l'autonomia i a la participació.

La rumba de l'Implica't + ;)

La rumba de l'Implicat és la nova cacera del tresor de la Maria del Mar Lluelles. És una cacera del tresor de l'àrea de música adreçada a l'alumnat de primària i secundària i s'enmarca en el projecte Implica't +. Implica't és un projecte que duen a terme un bon grapat de docents per treballar la solidaritat a les aules i escampar-la a tants àmbits on sigui possible.

Talonari per esdevenir SUPERLECTORS

Des del programa LECXIT-Lectura per a l'èxit educatiu, s'han generat una sèrie de materials adreçats al voluntariat, les famílies i professorat amb l'objectiu de facilitar la tasca de promocionar la lectura i permetre treballar la comprensió lectora dels infants.

Per cridar l'atenció de cadascú, cal saber com parlar-li

Via Cristina Arroyo, us recomanem aquest entranyable vídeo, una lliçó de la voluntat de comunicació, d'estimació, d'aprenentatge. Una història quotidiana a les nostres aules.

Biblioteca digital

Us presentem la biblioteca digital "MIRACONTES".

Utilitzant l'entorn digital symbaloo hem recollit diferents blocs, webs i els hem intentat catalogar segons la CDU (catalogació decimal universal )

Resursos pel professorat i l'alumnat per cercar informació, fer jocs, lectura...dels diferents continguts curriculars. 

Enllaç

biblioteca digital

EntusiaMAT

EntusiasMAT és un projecte per treballar les matemàtiques des de totes les intel·ligències. EntusiasMAT dóna estratègies a l'alumn@ per a ser competent i solucionar situacions matemàtiques a partir de contextes reals i pràctics.

Enllacem tres vídeos que mostren alguns exemples de com es treballa a l'aula:

 

Saber llegir, llegir per aprendre, gust per llegir

Us enllaço un scoop.it que he creat. És un recull d'activitats, propostes, articles, materials... relacionades amb els tres àmbits de la lectura.

Llegir per aprendre, gust per llegir i saber llegir.

http://www.scoop.it/t/saber-llegir-llegir-per-aprendre-gust-per-llegir

 

Webmix de la biblioteca MIRACONTES

Webmix's de la biblioteca MIRACONTES de l'escola l'Esculapi de l'Escala

diferents Symbaloo:

  1. biblioteques escolars
  2. lectura
  3. recursos
  4. plans de lectura
  5. CRP / CCAA i altres

clicant l imatge us portarà a la webmix

Pàgines

Subscriu-te al RSS - Competència de Tractament de la Informació i Competència Digital - Intel·ligències lingüística, lògica-matemàtica, visuoespacial i musical
X
Introduïu el vostre nom d'usuari de Klaustre.
Introduïu la contrasenya per al vostre nom d'usuari.
Carregant