Competència Social i Ciutadana - Intel·ligència interpersonal

Amb ulls d'infant

El món amb els ulls dels infants és diferent? La diferència, la diversitat tenen connotacions diferents quan anem creixent, sovint lligades a l'eficiència, a la competitivitat, a cànons estètics. Però amb els ulls del cor, com veiem el món?

 

 

Creaniños 2015

Destaquem i enllacem el lloc web del projecte Creaniños 2015. Aquest any amb el tema: Els drets dels infants al joc, l'autonomia i a la participació.

La rumba de l'Implica't + ;)

La rumba de l'Implicat és la nova cacera del tresor de la Maria del Mar Lluelles. És una cacera del tresor de l'àrea de música adreçada a l'alumnat de primària i secundària i s'enmarca en el projecte Implica't +. Implica't és un projecte que duen a terme un bon grapat de docents per treballar la solidaritat a les aules i escampar-la a tants àmbits on sigui possible.

Talonari per esdevenir SUPERLECTORS

Des del programa LECXIT-Lectura per a l'èxit educatiu, s'han generat una sèrie de materials adreçats al voluntariat, les famílies i professorat amb l'objectiu de facilitar la tasca de promocionar la lectura i permetre treballar la comprensió lectora dels infants.

Per cridar l'atenció de cadascú, cal saber com parlar-li

Via Cristina Arroyo, us recomanem aquest entranyable vídeo, una lliçó de la voluntat de comunicació, d'estimació, d'aprenentatge. Una història quotidiana a les nostres aules.

Tutorial Socrative - activitats d'aula amb qualsevol dispostiu mòbil

 

En aquest tutorial s'hi exposen les instruccions necessàries per a la instal·lació i aplicació a l'aula (amb alumnes) de Socrative, aplicació utilitzada en l'activitat Espurn@ la Notícia de la Setmana i que permet la realització de qüestionaris / caceres del tresor  / examens des de qualsevol dispositiu (mòbil o fix):  smartphones, portàtils, tauletes tàctils, pissarra digital, etc.

 

Antirumors

 

Una web on podem trobar informació certa per a contrarestar molts dels rumors que circulen entre la gent.
Hi trobareu un ampli catàleg d'activitats per combatre els rumors i estereotips sobre la diversitat cultural, així com vídeos, còmics, etc.

http://www.bcnantirumors.cat/

Pàgines

Subscriu-te al RSS - Competència Social i Ciutadana - Intel·ligència interpersonal
X
Introduïu el vostre nom d'usuari de Klaustre.
Introduïu la contrasenya per al vostre nom d'usuari.
Carregant