Competència d'Autonomia i Iniciativa Personal - Intel·ligència intrapersonal

Amb ulls d'infant

El món amb els ulls dels infants és diferent? La diferència, la diversitat tenen connotacions diferents quan anem creixent, sovint lligades a l'eficiència, a la competitivitat, a cànons estètics. Però amb els ulls del cor, com veiem el món?

 

 

Creaniños 2015

Destaquem i enllacem el lloc web del projecte Creaniños 2015. Aquest any amb el tema: Els drets dels infants al joc, l'autonomia i a la participació.

La rumba de l'Implica't + ;)

La rumba de l'Implicat és la nova cacera del tresor de la Maria del Mar Lluelles. És una cacera del tresor de l'àrea de música adreçada a l'alumnat de primària i secundària i s'enmarca en el projecte Implica't +. Implica't és un projecte que duen a terme un bon grapat de docents per treballar la solidaritat a les aules i escampar-la a tants àmbits on sigui possible.

Talonari per esdevenir SUPERLECTORS

Des del programa LECXIT-Lectura per a l'èxit educatiu, s'han generat una sèrie de materials adreçats al voluntariat, les famílies i professorat amb l'objectiu de facilitar la tasca de promocionar la lectura i permetre treballar la comprensió lectora dels infants.

Un xic de ciència

Destaquem com a recurs una activitat del portal Kitxalla: Un xic de ciència. Cada mes una proposta per fer ciència a l'aula, a casa, jugant! 

Per cridar l'atenció de cadascú, cal saber com parlar-li

Via Cristina Arroyo, us recomanem aquest entranyable vídeo, una lliçó de la voluntat de comunicació, d'estimació, d'aprenentatge. Una història quotidiana a les nostres aules.

EntusiaMAT

EntusiasMAT és un projecte per treballar les matemàtiques des de totes les intel·ligències. EntusiasMAT dóna estratègies a l'alumn@ per a ser competent i solucionar situacions matemàtiques a partir de contextes reals i pràctics.

Enllacem tres vídeos que mostren alguns exemples de com es treballa a l'aula:

 

imatge de mvalverde

SCRIPTORIUM

SCRIPTORIUM: Activitats relacionades amb la història de l'escriptura.

 

Scriptorium
La lletra
El còdex

imatge de mvalverde

BIBLIOTASQUES

BIBLIOTASQUES relacionades amb la promoció de la lectura i l'escriptura.

Pàgina 99

Haikús i tankes

Escriure històries

Carta a un maltractador

imatge de mvalverde

MICROLECTURES

MICROLECTURES: una selecció de fragments de la literatura universal, amb una breu biografia de l'autor i cinc preguntes de comprensió del text, classificats per cursos, de primer a quart d'ESO.

 

 

Pàgines

Subscriu-te al RSS - Competència d'Autonomia i Iniciativa Personal - Intel·ligència intrapersonal
X
Introduïu el vostre nom d'usuari de Klaustre.
Introduïu la contrasenya per al vostre nom d'usuari.
Carregant